Mic dejun cu crema de branza, masline, ardei, rucola si ardei

Idee pentru un mic dejun colorat si hranitor care te ajuta sa incepi ziua cu energie si buna dispozitie. Nu subestimati puterea unui mic dejun echilibrat, efectele sale benefice se vor resimti pentru intreaga zi, startul de dimineata e foarte important.

Ingrediente mic dejun:

Mod preparare mic dejun

mic-dejun-crema-branza migdale masline rucola ardei
Mic dejun cu crema de branza si ceapa verde

Cu o seara inainte se pun la hidratat migdalele in apa calduta, ele se vor rehidrata peste noapte si vor lasa in apa toxinele (toate semintele uscate contin toxine, de aceea e bine sa le lasam in apa cateva ore inainte de consum, mai putin semintele de chia care se tranforma intr-o masa gelatinoasa).

Dimineata curatam de coaja migdalele rehidratate, coaja se desprinde foarte usor, eu nu le-am mai decojit dar credeti-ma merita acest mic efort, gustul e mult mai bun.

Salata de rucola se pregateste rapid cu putin ulei de masline, zeama de lamaie si sare neiodata.

Crema de branza am cumparat-o din comert, de la Milkeria (am citit ingredientele si pare o branza curata, fara aditivi). O sa revin cu o reteta pentru crema de branza facuta in casa (cea mai buna iese din lapte de la vacute crescute libere pe pasuni cu iarba verde).

Se toaca marunt firul de ceapa si se adauga peste crema de branza.

mic-dejun-crema-branza migdale masline rucola ardei
Mic dejun cu crema de branza si ceapa verde

Am servit micul dejun cu masline verzi bio, felii de ardei de la noi din gradina si paine cu maia facuta in casa.

Pofta buna! 🙂

mic-dejun-crema-branza migdale masline rucola ardei
Mic dejun cu crema de branza si ceapa verde