Mancare de conopida cu morcov la tigaie
Ingrediente:
- 1 conopida de marime medie,
- 2 morcovi,
- 4 fire de marar,
- 1 lingurita pasta de tomate,
- 6 linguri ulei masline,
- 2 catei de usturoi,
- sare de Himalaya,
- piper negru proaspat macinat.
Mod de preparare
Se incinge tigaia in care am pus uleiul de masline si calim conopida impreuna cu morcovii.
Dupa ce s-au rumenit, punem o jumate de cana cu apa si acoperim cu un capac. Lasam la foc mic aproximativ 8-10 minute.
Adaugam pasta de tomate si mai fierbem la foc potrivit inca 5 minute.
La final adaugam sarea, piperul, usturoiul si mararul si mai tinem pe foc 2 minute ca sa se imbine aromele.
Este foarte usor de facut si este mai gustoasa decat va asteptati!
Ulei de masline BIO din Creta – 500ml
Vezi oferta online >>
Sare roz de Himalaya BIOrganik- 1kg
Vezi oferta online >>