Supă cremă de dovleac, cu mărar si nucșoară

Ingrediente:



Mod de preparare:

1. Se fierbe dovleacul taiat bucatele timp de 15 minute, impreuna cu uleiul de masline

2. Dupa ce a fiert dovleacul, se stinge focul si se adauga restul ingredientelor: mararul, nucsoara, sare, piper.

Mararul in combinatie cu nucsoara dau o aroma foarte interesanta acestei supe de dovleac.

3. Acoperim cu un capac sa infuzeze macar 10 minute si apoi dam totul la blender. (daca am folosit floare de marar intreaga, o scoatem inainte de a mixa totul in blender)

4. Servim cu crutoane si putem decora cu seminte de dovleac si cu ce va mai place voua.

Este foarte gustoasa aceasta supa crema si e plina de nutrienti!

supa-crema-de-dovleac-cu-marar

Pentru aceasta supa, am folosit nucsoara intreaga, pe care am dat-o pe razatoarea fina si in acest fel aroma este maxima. Daca folosim nucsoara gata macinata, atunci aroma este mai putin intensa.



Foto: pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.