Oua la tigaie cu rosii, branza si ardei

Suprinzator de gustoasa aceasta combinatie, am mancat de multe ori in Bulgaria si am zis sa fac si eu acasa. E important sa folositi ingrediente de calitate, rosii si ardei de gradina, oua de la pasari de curte si o branza telemea de la tarani. Asa e garantat un deliciu!

Ingrediente:

  • 4 ouă,
  • 1 rosie coapta de marime medie,
  • 1 jumatate de ardei (gras, verde, rosu),
  • un pumn de branza telemea (recomand de oaie),
  • 3 linguri ulei masline,
  • sare, daca mai e nevoie.

Mod de preparare:

Se decojeste rosia, se taie bucatele si se pune la calit in tigaie impreuna cu ardeiul tocat cubulete.

reteta omleta oua-cu-rosii-branza-ardei

Dupa ce s-au calit bine si s-a evaporat jumatate din sucul de rosie, se adauga in tigaie ouale batute impreuna cu branza sfaramata.

Se mai gateste un pic si e gata pentru servit, o mancam calda imediat ce am pregatit-o. Este ideala pentru micul dejun, tine de foame 3-4 ore 🙂

reteta omleta oua-cu-rosii-branza-ardei


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.